SAVE THE DATE| 3ήμερο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "IDR TECHNIQUE"

Με χαρά η εταιρεία Ι. Τσαπράζης ΑΕ σας ενημερώνει ότι θα παραβρίσκεται στο 3ήμερο Πρακτικό Σεμινάριο  3-5 Ιουλίου που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Grand Hyatt σεμινάριο με θέμα «IDR TECHNIQUE- Αμεση φόρτιση εμφυτευμάτων σε προβληματικά φατνία» με εκπαιδευτή τον Dr. Jose Carlos Martins Da Rosa.
Η αντικατάσταση μονήρους δοντιού στην αισθητική ζώνη είναι από τις πιο κοινές ενδείξεις για τοποθέτηση εμφυτεύματος. Τα προβληματικά δόντια αφαιρούνται με ατραυματικές μεθόδους και αντικαθίστανται από μεταβατική αποκατάσταση επάνω σε εμφύτευμα, με εξαιρετικά αισθητικά, βιολογικά και λειτουργικά αποτελέσματα.
Όμως, σε περιπτώσεις προβληματικών περιοχών με οστική απώλεια/φατνιακές υφιζήσεις, το κλινικό σενάριο παρουσιάζει ένα διαφορετικό δίλημμα. Μέχρι τώρα, όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις απαιτούσαν χρονοβόρες θεραπείες με ενδεχόμενες επιπλοκές στην αρχιτεκτονική των ιστών.
Η Αμεση Οδοντοφατνιακή Αποκατάσταση (IDR) είναι μια χειρουργική προσθετική τεχνική χάρη στην οποία μπορούν να διευρυνθούν οι ενδείξεις για άμεση φόρτιση μονήρων δοντιών. Με τον τρόπο αυτό, αποκαθίστανται διαφορετικού βαθμού ιστικές απώλειες στο ίδιο χειρουργείο με αυτό της τοποθέτησης του εμφυτεύματος και της προσωρινής θήκης, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των επεμβάσεων και διατηρώντας την προβλεψιμότητα του καλού αισθητικού αποτελέσματος.
Το πρωτόκολλο  IDR αναπτύχθηκε εδώ και περισσότερα από 11 χρόνια.

Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί έκπτωση στην αγορά εργαλείων

Για περισσότερες πληροφoρίες www.omnipress.gr