Δωρέαν Webinar BIOROOT RCS

Δωρεάν WEBINAR BIOROOT RCS
Παρασκευή 9 Ιουνίου Ώρα 10:00 & Δευτέρα 19 Ιουνίου Ώρα 18:00

 «Αλλαγή στην παραδοσιακή προσέγγιση για την έμφραξη των ριζικών σωλήνων: από τα συνήθη εμφρακτικά υλικά σε σύγχρονα απλοποιημένα υλικά για την μόνιμη έμφραξη των ριζικών σωλήνων»

 Ομιλητής: Prof. Stephane Simon 

Βιογραφικό

Ο Stephane SIMON είναι καθηγητής πλήρους απασχόλησης /ερευνητής /νοσοκομειακός, κλινικός οδοντίατρος. Έχει διοριστεί ως Καθηγητής στην Επανορθωτική Οδοντιατρική και Ενδοδοντία στο Πανεπιστήμιο Diderot του Παρισιού το 2016. Επίσης είναι ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Ενδοδοντίας (3 χρόνια πλήρους προγράμματος) και συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία και στην έρευνα (κλινική και βασική έρευνα). Πήρε την εξειδίκευση της Χειρουργικής Στόματος το 1994 στο Πανεπιστήμιο της Ρέιμς, ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στη Βιολογία του Πολφού, για την επίβλεψη της διατριβής του συνεργάστηκαν το Πανεπιστημίο Diderot στο Παρίσι (Παρίσι 7) και το Πανεπιστημίο του Μπέρμιγχαμ (UK) το 2009. Συνήθιζε να εργάζεται σε ιδιωτικό ιατρείο αποκλειστικά ως ενδοδοντιστής για 18 χρόνια.

Διάρκεια WEBINAR : 30 Λεπτά

Οδηγίες για συμμετοχή στο Δωρεάν Webinar
Συνδεθείτε με την σελίδα της Septodont στο Facebook
https://www.facebook.com/septodont  είτε την Παρασκευή 9 Ιουνίου Ώρα 10:00 είτε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου Ώρα 18:00 για να παρακολουθήσετε το webinar και να θέσετε τα ερωτήματα σας ζωντανά.