Πρακτικό Σεμινάριο με θέμα "DAP:Πρωτόκολλα Αμέσων Προσθίων Αποκαταστάσεων"

Πρακτικό Σεμινάριο   “Πρωτόκολλα Αμέσων Προσθίων Αποκαταστάσεων”
Κυριακή 22 Σεπτέμβριου 2019, Grand Hyatt Hotel
Εκπαιδευτής: Dr Salvatore Scolavino
Ώρα : 12:00-16:00


Με χαρά η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης Α.Ε & KURARAY είναι χορηγοί στο Συνέδριο Smart Casual Dentistry που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, Συνεδριακό κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής. Στα πλαίσια του συνέδριου η εταιρεία μας διοργανώνει πρακτικό σεμινάριο με θέμα “Πρωτόκολλα Αμέσων Προσθίων Αποκαταστάσεων”.
Περίληψη
Τόσο μεταξύ ατόμων όσο και στο ίδιο άτομο, υπάρχει ποικιλομορφία ως προς την αδιαφάνεια, τη διαύγεια και τα χρώματα των δοντιών, και γι’ αυτό γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τυποποιημένες και επαναλήψιμες τεχνικές διαστρωμάτωσης. Μόνο η γνώση των σύνθετων ρητινών και η εφαρμογή ορθών διαδικασιών μπορούν να προσφέρουν στους κλινικούς τα κλειδιά της επιτυχίας για την κατασκευή προβλέψιμων αισθητικών αποκαταστάσεων στην πρόσθια περιοχή.
Κόστος συμμετοχής: 120 €
Οι συμμετέχοντες στο πρακτικό θα πάρουν δώρο μια αρχική συσκευασία Universal Bond Quick και μια ρητίνη Clearfil ES flow.
Για πληροφορίες και εγγραφές
  www.omnipress.gr
Επίσης μην χάσετε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου την ομιλία του Dr Salvatore Scolavino 10:30-11:15, με θέμα «Διαφάνεια και αδιαφάνεια: Ένα παιχνίδι χωρίς τέλος», Είσοδος Ελεύθερη
     

Δείτε το σχετικό video