Διημερίδα Οδοντιατρικής & Αισθητικής A-PRF & i-PRF

Διημερίδα Οδοντιατρικής & Αισθητικής A-PRFTM & i-PRFTM
Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρίες SYFAC & GMDA, υπό την αιγίδα της Aesthetica by Cleopatra Nacopoulos διημερίδα με θέμα:
Οι τελευταίες εξελίξεις και τα νέα πρωτόκολλα στη χρήση των αυξητικών παραγόντων στη χειρουργική στόματος και στην αναγέννηση της περιστοματικης περιοχής
     A-PRF Liquid & i-PRF +
     Soft Brushing Technique
     Nέα Μεμβράνη Κολλαγόνου


Το σεμινάριο αυτό πρόκειται να  παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και το ρόλο των αυξητικών παραγόντων στην οστική και ιστική αναγέννηση  στην Οδοντιατρική & Αισθητική. Θα αναφερθούν οι ενδείξεις, χρήσεις της νέας συσκευής φυγοκέντρισης αίματος PRF DUO QUATTRO και θα περιγράφουν αναλυτικά τα 6 νέα πρωτόκολλα.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθεί από την  Dr. Κλεοπάτρα Νακοπούλου από την Αθήνα, Ελλάδα. Το αντικείμενο του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή στην αισθητική προσώπου και τα νέα πρωτόκολλα Facial Esthetics.  Η δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθεί από τον διακεκριμένο Γάλλο επιστήμονα Dr. Joseph CHOUKROUN, ο οποίος θα εστιάσει στη βελτίωση των επουλωτικών διαδικασιών, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες των έξυπνων συμπυκνωμάτων αίματος και τις νέες τεχνικές (Soft Brushing Technique, Νέα Μεμβράνη Κολλαγόνου).

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης

Για δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ
Τηλ.: 210 7716416 & 210 7751000 • e-mail: info@tsaprazis.gr

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Συμμετοχή και για τις 2 μέρες ....................................... 800€
Ειδική τιμή για τους Έλληνες συμμετέχοντες ......……...........650€
Μεταπτυχιακοί φοιτητές .................................................320€

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το πρόγραμμα