4η Hμερίδα Kuraray Dental "Διαμορφώνοντας το μέλλον της αισθητικής και της συγκόλλησης.."

4η Hμερίδα Kuraray Dental

"Διαμορφώνοντας το μέλλον της αισθητικής και της συγκόλλησης.."

 Ομιλητές   Dr Picciocchi 
                  Dr Κωνσταντίνος Τσούτης

Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ. διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της Συγκόλλησης, θα παρουσιάσει τα νέα δεδομένα, πρωτόκολλα που αφορούν τα σύγχρονα υλικά αποκαταστάσεων του οδοντικού ιστού που συναντά ο οδοντίατρος την καθημερινότητά του.
Συγκεκριμένα από τους διακεκριμένους ομιλητές μας θα παρουσιαστούν λεπτομερώς τα νεότερα δεδομένα, όσο αφορά τα διεθνή συγκολλητικά συστήματα και οι άμεσες αποκαταστάσεις οπισθίων οδόντων με εκτεταμένη απώλεια οδοντικού ιστού και των ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών. Επίσης θα παρουσιαστεί αναλυτικά η απλοποιημένη διαδικασία  συγκόλλησης των προσθετικών αποκαταστάσεων που οφείλεται στην καινοτόμο τεχνολογία της Kuraray Dental. Η σύγχρονη συγκόλληση είναι σε θέση να συνεργαστεί με όλα τα υλικά προσθετικών αποκαταστάσεων που διαθέτουμε σήμερα, απλοποιώντας τις διαδικασίες, ενισχύοντας τις μηχανικές ιδιότητες της αποκατάστασης και τελικά εισάγοντας μακροβιότερες αποκαταστάσεις, μειώνοντας το χρόνο της συνεδρίας.
 

Ημέρα διεξαγωγής: Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Ώρες διεξαγωγής: 08:30 – 14:30

Τόπος: Ξενοδοχείο Golden Age, Μιχαλακοπούλου 57

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά για τον 
Dr Picciocchi  με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.
Θα λειτουργήσει έκθεση οδοντιατρικών ειδών της εταιρείας Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ.
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ Τηλ.: 210 7716416 & 210 7751000 • e-mail:
info@tsaprazis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο εικονίδιο