Εταιρεία

 Το οδοιπορικό της εταιρείας ξεκινά μετά τα δύσκολα χρόνια της κατοχής όπου ο ιδρυτής Νικόλαος Τσαπράζης προερχόμενος από την εταιρεία Bayer που τότε είχε φαρμακευτικό και οδοντιατρικό τμήμα ίδρυσε την εταιρεία ΕΙΣΑΓΕΞ. Με τα χρόνια η εταιρεία μεγάλωνε αντιπροσωπεύοντας μεγάλα φαρμακευτικά εργοστάσια όπως η Organon και η Geigy καθώς και οδοντιατρικά όπως η M.Woelm με το γνωστό σε όλους Duraphat, Specialites Septodont, Keur & Sneltjes- σήμερα ονομάζεται Cavex Holland BV, SWORD (εργαλεία) και η Dental Fillings- σημερινή Kemdent .

Σήμερα, η εταιρεία Ιωάννης Τσαπραζης Α.Ε διανύει την πέμπτη δεκαετία στον οδοντιατρικό χώρο έχοντας εντάξει στο δυναμικό της και άλλους οδοντιατρικούς οίκους. Με γνώμονα λοιπόν την πολυετή παρουσία και τη συσσωρευμένη εμπειρία στο κλάδο των οδοντιατρικών η Ιωάννης Τσαπραζης Α.Ε βρίσκεται στη διάθεση των πελατών της με συνέπεια και ποιότητα στην εξυπηρέτηση.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε με πλήρη ευθύνη νέα, ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις. Είμαστε μια 
οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς και θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς μαζί με εσάς, τους Πελάτες μας.


Φιλικά,
Ίρις Τσαπράζη