Kuraray Noritake Διαδικτυακό Συμπόσιο |Μέχρι τώρα και από τώρα και στο εξής: Από την Καινοτομία στην Απλοποίηση

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να γιορτάσουμε τη 10η επέτειο της Kuraray Noritake Dental Inc. στις 7 Οκτωβρίου 2022.
Στο εικονικό συμπόσιο με τίτλο «Μέχρι τώρα και από τώρα και στο εξής: Από την καινοτομία στην απλοποίηση», δέκα διεθνούς φήμης ειδικοί θα μοιραστούν την επιστημονική, τεχνική και κλινική τεχνογνωσία τους γύρω από αυτά τα υλικά και τις προσεγγίσεις τους. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε πέντε συνεδρίες που μπορούν οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ξεχωριστά ή συνολικά.
Session 1: Η συγκόλληση στην οδοντιατρική
Μια ενημέρωση σχετικά με τις σύγχρονες τεχνολογίες της άμεσης συγκόλλησης και των ρητινώδη κονιών δίνεται από δύο εξέχουσες αυθεντίες στον τομέα τους, τον Prof. Junji Tagami (Ιατρικό και Οδοντιατρικό Πανεπιστήμιο του Τόκιο, Ιαπωνία) και τον Prof. Bart Van Meerbeek (Πανεπιστήμιο Leuven, Βέλγιο). Θα εστιάσουν στην τεχνολογία τους και στη χρήση της τελευταίας γενιάς των διεθνών συγκολλητικών παραγόντων και συγκολλητικών ρητινώδη κονιών.


 

 

Session 2: Επεξεργασία του ζιρκονίου στην οδοντιατρική έδρα

Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε την επεξεργασία της ημιδιαφανούς ζιρκονίας στο οδοντιατρείο; Σύμφωνα με τον Dr. Mike Skramstad (CEREC εκπαιδευτής και επαγγελματίας από το Orono, Minnesota) και τον Dr. Sameer Puri (Διευθυντής του CAD/CAM στο CDOCS), είναι ξεκάθαρο, καθώς μπορεί να αλλάξει τον τρόπο άσκησης της οδοντιατρικής από όλους προς το καλύτερο. Στη διάλεξή τους, οι δύο ειδικοί περιγράφουν λεπτομερώς τη ροή της εργασίας στην συνεδρία, συμπεριλαμβανομένων των βημάτων τελειώματος και στίλβωσης.

 

 

Session 3: Σύγχρονα ζιρκόνια στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ζιρκονίο για τη συγκεκριμένη περίπτωση; Στη διάλεξή τους, οι δημοφιλείς master κεραμίστες RDT Aki Yoshida (Gnathos Dental Studio στο Weston της Μασαχουσέτης) και DT Nondas Vlachopoulos (AestheticLab στην Αθήνα, Ελλάδα) παρουσιάζουν τις στρατηγικές της επιτυχίας τους. Εστιάζουν στην επιλογή του καλύτερου κατάλληλου τύπου ζιρκονίας και στην τεχνική τελειώματος ανάλογα με την ένδειξη και τις ειδικές ανάγκες του ασθενούς.

 

  

 Session 4: Aμεσες αποκαταστάσεις σύνθετων ρητινών

Είναι δυνατόν να απλοποιηθούν οι άμεσες διαδικασίες αποκατάστασης χωρίς να διακυβεύονται τα αποτελέσματα τους; Σε πολλές περιπτώσεις, είναι – με την προϋπόθεση ότι επιλέγονται τα σωστά υλικά και οι τεχνικές. Ο Dr. Nicola Scotti (Πανεπιστήμιο του Τορίνο, Ιταλία) και ο Prof. Lorenzo Breschi (Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, Ιταλία) θα επικεντρωθούν στην τεχνική της μονής απόχρωσης, συζητώντας τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της.

  

 

Session 5 :Συγκόλληση ολοκεραμικών στεφανών με ρητινώδη κονίες

Πώς να επεξεργαστείτε τις κεραμικές επιφάνειες πριν από τη συγκόλλησή τους; Και ποιες είναι οι παράμετροι που καθοδηγούν την απόφαση σας για συγκολλούμενα, αυτοσυγκολλούμενα ή συμβατικά συστήματα; Ο Dr Gerard Chiche (Πανεπιστήμιο Augusta, Dental College of Georgia) και ο Prof. Dr. Markus B. Blatz (Σχολή Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια) γνωρίζουν τις απαντήσεις. Στη διάλεξή τους, μοιράζονται ακριβώς τη γνώση που απαιτείται για την επίτευξη προβλέψιμων αποτελεσμάτων.  

  

 

Εγγραφείτε δωρεάν!

Το συμπόσιο ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου 2022 στη 2:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Η εγγραφή είναι απαραίτητη και γίνεται για ολόκληρο το συμπόσιο ή και για συγκεκριμένες συνεδρίες. Μεταξύ των διαλέξεων το προσωπικό της Kuraray Noritake Dental θα παρέχει κάποιες εταιρικές πληροφορίες εξιστορώντας γεγονότα και ιστορίες από την καθημερινή τους εργασία. Στο τελικό μήνυμα του προέδρου, θα δοθεί μια ενδιαφέρουσα προοπτική.

Οι επαγγελματίες Οδοντίατροι που θα παρακολουθήσουν το πλήρες συμπόσιο θα λάβουν πέντε μονάδες CE, αλλά είναι επίσης δυνατή η ξεχωριστή παρακολούθηση συγκεκριμένων συνεδριών που σας ενδιαφέρουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές sales@tsaprazis.gr