Dental Advisor 2022 AWARDS

 

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος 2022 το Dental Advisor report αξιολόγησε τα προϊόντα.

Αναμεσά σε αυτά ξεχωρίσαμε τα προϊόντα της Garrison Dental Solutions & Kuraray τα οποία θα δείτε παρακάτω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Composi-Tight 3D Fusion Sectional Matrix System  (2022 Product Award)

Έλαβε κλινική αξιολόγηση 97%
Βραβευμένα χαρακτηριστικά
Χωρίς κόπο δημιουργία στενού σημείου επαφής: Οι ισχυροί δακτύλιοι βελτιώνουν τη συγκράτηση και προσαρμόζονται στο δόντι, ενώ οι προεκτάσεις συγκράτησης συγκρατούν το δακτύλιο στο δόντι. Τα άκρα σιλικόνης εμποδίζουν την μετακίνησή του και ελαχιστοποιούν και αποτρέπουν τη διαφυγή του.
Ολοκληρωμένο σετ για κάθε κλινικό περιστατικό: κοντός δακτύλιος, ψηλός δακτύλιος και κοντός ευρύς δακτύλιος διατίθενται για χρήση σε παιδοδοντία και οδοντιατρική ενηλίκων και σε εκτεταμένες αποκαταστάσεις.
Σχόλια Αξιολογητών:
«Ο σχεδιασμός του δακτυλίου κάνει την τοποθέτησή του προβλέψιμη σε δύσκολες παρασκευές, κοντές κλινικές μύλες και άλλες απαιτητικές περιοχές. Τα άκρα σιλικόνης του δακτυλίου εμποδίζουν τη μετακίνησή του. Οι 3D Fusion σφήνες προσαρμόζονται καλύτερα από άλλες και παραμένουν στη θέση τους.»
« Ο συνδυασμός του τεχνητoύ τοιχώματος και της επίστρωσης σιλικόνης κάνει την αφαίρεση της ταινίας δίχως ιδιαίτερο κόπο.»

CLEARFIL™ Universal Bond Quick (2022 Product Award)


Έλαβε κλινική αξιολόγηση 98%

Λόγος επιλογής του υλικού:
Εξοικονόμηση χρόνου: Δεν απαιτείται τρίψιμο μετά την εφαρμογή του και τα εξειδικευμένα μονομερή αμιδίου διεισδύουν γρήγορα στην οδοντίνη και στην αδαμαντίνη. Επιπλέον, είναι πιο υδρόφιλο από τη HEMA και προσροφά λιγότερα υγρά.
Σχόλια αξιολογητή:
• «Τέλειο ιξώδες. Η ευκολία στη χρήση του και η ταχύτητα του ήταν εξαιρετικές. Ο νέος μου "go-to" συγκολλητικός παράγοντας."
• «Μου άρεσε το γεγονός ότι είναι συμβατό με διπλού/αυτοπολυμεριζόμενες ρητινώδης κονίες και επίσης λατρεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτο-πολυμεριζόμενο υλικό με το CLEARFIL DC Activator. Ισχύει για όλες τις διαδικασίες συγκόλλησης.»

CLEARFIL™ Ceramic Primer Plus (2022 Product Award)


Έλαβε κλινική αξιολόγηση 96%

Λόγος επιλογής του υλικού:
Ευρύ φάσμα ενδείξεων και ενισχυμένος δεσμός:
Οι αξιολογητές εκτίμησαν ότι το CLEARFIL Ceramic Primer Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα κεραμικά και σύνθετης ρητίνης υποστρώματα, καθώς και στις επιδιορθώσεις. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το CLEARFIL Esthetic Cement και σε ζιρκόνιο με αμμοβολή, η αντοχή του δεσμού αυξάνεται σημαντικά όπως επιβεβαιώθηκε από το Εργαστήριο Βιοϋλικών του DENTAL ADVISOR.
Σχόλια αξιολογητή:
• «Διαποτίζει καλά τα κεραμικά και απλώνεται γρήγορα!»
• «Δεν απαιτείται το βήμα της αδροποίησης των κεραμικών αποκαταστάσεων, μειώνει τον χρόνο τοποθέτησης».

CLEARFIL™ SE Protect  (2022 Product Award)


Έλαβε κλινική αξιολόγηση 98%

Βραβευμένα χαρακτηριστικά:
Εξειδικευμένο μονομερές: Συνδυάζει την μακροπρόθεσμη απελευθέρωση φθορίου και την αντιβακτηριδιακή του δράση ώστε επιτρέπει στο Clearfil SE Protect να μειώσει με επιτυχία την ευαισθησία.
Αντοχή σε μικροδιαρροή και αποχρωματισμός στα όρια της αποκατάστασης: Αρκετές μακροχρόνιες κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από το DENTAL ADVISOR δείχνουν εξαιρετική αντοχή σε αποχρωματισμούς και μικροδιαρροές.
Σχόλια αξιολογητή:
• «Εξαιρετική αντοχή δεσμού και "go-to" για αξιόπιστα αποτελέσματα."
• «Αυτός ο συγκολλητικός παράγοντας έχει αποδείξει τον εαυτό του με την πάροδο του χρόνου και είναι ο χρυσός κανόνας στα αυτοαδροποιούμενα υλικά»

CLEARFIL MAJESTY™ ES Flow  (2022 Product Award)

Έλαβε κλινική αξιολόγηση 98%
Βραβευμένα χαρακτηριστικά:
Ρευστότητα: Το ανώτερο ιξώδες της CLEARFIL Majesty ES Flow επιτρέπει την τοποθέτηση της χωρίς να ρέει ή να πέφτει, προσαρμόζεται καλά στα τοιχώματα της κοιλότητας, και ρέει χωρίς να δημιουργούνται κενά σε στενές περιοχές και υποσκαφές.
Μοναδική λείανση και αισθητική: Σε περιπτώσεις όπου δεν είναι απαραίτητη η διαμόρφωση της μασητικής επιφάνειας, η CLEARFIL Majesty ES Flow μπορεί να σκουπιστεί με οινόπνευμα για να δημιουργηθεί μια στιλπνή επιφάνεια.
Οι αξιολογητές ανέφεραν ότι η αισθητική ήταν εξαιρετική σε όλες τις ομάδες των αποκαταστάσεων.
Σχόλια αξιολογητή:
• «Χρησιμοποιώ την Clearfil Majesty ES Flow τακτικά σε περιοχές αρχόμενης τερηδόνας. Ρέει καλά, είναι πολύ αισθητική και στιλβώνεται πολύ εύκολα».
• «Το υλικό αναμειγνύεται τόσο καλά με τη δομή του οδοντικού ιστού που με μεγάλη δυσκολία ανακαλύπτεις τη μεσόφαση."

PANAVIA™ SA Cement Universal (2022 Product Award)

Έλαβε κλινική αξιολόγηση 98%

Λόγος επιλογής του υλικού:
Υψηλή αντοχή δεσμού σε όλα τα υλικά αποκαταστάσεων χωρίς χρήση ξεχωριστού Primer: Όπως έχει δοκιμαστεί στο DENTAL ADVISOR Εργαστήριο Βιοϋλικών, η PANAVIA™ SA Cement Universal είχε εξαιρετική αντοχή δεσμού με την οδοντίνη, την αδαμαντίνη, το διπυριτικό λίθιο και τη ζιρκονία.
Σχόλια αξιολογητή:
• «Υπέροχη χρωματική αντιστοίχιση και μου άρεσε η καθολική ικανότητα του υλικού να λειτουργεί σε τόσα πολλά υποστρώματα».
• «Πολύ φιλικό προς το χρήστη. Εξαιρετικό που μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου».

TEETHMATE™ DESENSITIZER  (2022 Product Award)


Έλαβε κλινική αξιολόγηση 96%
Βραβευμένα χαρακτηριστικά:
Δημιουργία υδροξυαπατίτη: Το TEETHMATE εμφράσσει ρωγμές στην αδαμαντίνη και παρέχει ένα εναιώρημα υδροξυαπατίτη κατά την ανάμειξη, το οποίο κάνει ευκολότερη εφαρμογή σε δυσπρόσιτες περιοχές.
Μακροχρόνιες Επιδράσεις: Σε μια μελέτη που διεξήχθη από το DENTAL ADVISOR, το 85% των ασθενών συνέχισαν να αναφέρουν ήπια ως καθόλου ευαισθησία ύστερα από 6 μήνες σε δόντια τα οποία είχαν αντιμετωπιστεί με TEETHMATE™ DESENSITIZER

Σχόλια αξιολογητή:
• « Το TEETHMATE™ DESENSITIZER είναι εύκολο να εφαρμοστεί και φαίνεται να παρέχει συνεχής ανακούφιση».
• «Οι ασθενείς μου ήταν ευχαριστημένοι με το συνολικό αποτέλεσμα της θεραπείας»