BiodentineT ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Biodentine™ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Το Biodentine™ είναι ένα βιοενεργό και βιοσυμβατό υλικό που χρησιμοποιείται ως μόνιμο υποκατάστατο της οδοντίνης ή ως προσωρινό υποκατάστατο της αδαμαντίνης. Χρησιμοποιείται ευρέως παγκοσμίως από τους κλινικούς οδοντιάτρους λόγω των πολλαπλών χρήσεων του στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη.

 Το πρώτο βιβλίο του είδους του, «Biodentine™: Properties and Clinical Applications» είναι αφιερωμένο στα χαρακτηριστικά του υλικού και στις πολλαπλές εφαρμογές του. Αυτός ο οδηγός, τον οποίο επιμελήθηκε ο διάσημος καθηγητής Imad About, είναι μια πλούσια πηγή πληροφοριών για όλους τους οδοντιάτρους και τους ακαδημαϊκούς, που καλύπτει ερευνητικές μελέτες και πολλές οδοντιατρικές ειδικότητες. Οι κλινικοί οδοντίατροι από όλους τους χώρους θα ανακαλύψουν στις σελίδες του κάτι για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, είτε στην επανορθωτική οδοντιατρική, την ενδοδοντία την παιδοδοντία, την οδοντιατρική τραυματολογία ή την προσθετική.
Ο οδηγός παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα κλινικών εφαρμογών, από τη νεογιλή και μόνιμη οδοντοφυΐα, μέχρι τόσο στη θεραπεία του ζωντανού πολφού όσο και στις ενδοδοντικές θεραπείες. Επιπλέον, μπορείτε να αρχίσετε να εξασκείστε άμεσα σε νέες διαδικασίες, χάρη στις απεικονίσεις και στα κλινικά πρωτόκολλα βήμα προς βήμα που υπάρχουν. Και αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το Biodentine™, αυτός ο οδηγός έχει μια λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τις πιο πρόσφατες χρήσεις του προϊόντος για τη διατήρηση της ζωτικότητας του πολφού σε άμεσες/έμμεσες καλύψεις πολφού, την  πολφοτομή και τη θεραπεία της μη αναστρέψιμης πολφίτιδας.
Μάθετε πώς μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Biodentine™ για τη θεραπεία νεκρών δοντιών, στην αποκατάσταση διάτρησης, σε χειρουργική ακρορριζίου, ακόμη και στις αναγεννητικές ενδοδοντικές επεμβάσεις.

 

Για να παραλάβετε ηλεκτρονικά το βιβλίο αποστείλατε email info@tsaprazis.gr