Επιτυχής Διημερίδα: Το PRF στη διαχείριση & βελτίωση των μαλακών και σκληρών ιστών καθώς και στην αισθητική του προσώπου

Το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοέμβριου πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα της Προσθετικής Εταιρείασ Ελλάδος με μεγάλο ενδιαφέρον το σεμινάριο με τίτλο «Το PRF στη  διαχείριση & βελτίωση  των μαλακών και σκληρών ιστών καθώς και στην αισθητική του προσώπου» με εισηγητές τον Dr. Joseph Choukroun και την κυρία Νακοπούλου Κλεοπάτρα BS, DDS, MSc, PhD.


Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Dr. Joseph Choukroun για το πως η περι-εμφυτευματίτιδα και η οστική απώλεια εξηγούνται τέλειa στα εγχειρίδια της Ανθρώπινης Ανατομίας & Φυσιολογίας (Osteo-immunology). Τη δεύτερη μέρα η Κλεοπάτρα Νακοπούλου μίλησε για την αισθητική του προσώπου καθώς αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην οδοντική αποκατάσταση. Η χρήση της Cleopatra TechniqueTM με αυξητικούς παράγοντες είναι μια καινοτόμος διαδικασία για την αναζωογόνηση του δέρματος.

Κλινική  επίδειξη πραγματοποιήθηκε και τις δυο μέρες! Οι συμμετέχοντες την πρώτη μέρα παρακολουθήσαν βήμα προς βήμα τη διαδικασία φλεβοκέντισης, τα νέα δεδομένα σε ότι αφορά τους αυξητικούς παράγοντες και τη δημιουργία sticky bone με Pomcol & Pompac. Οι παραβρισκόμενοι της 2η ημέρας είδαν στην πράξη τις διαδικασίες προετοιμασία του ασθενή και της κλινικής, την θεραπεία και τις δυνατότητες  κατ' οικον φροντίδας του προκειμένου να διατηρηθεί το θεραπευτικό αποτέλεσμα έως και 3 χρόνια.

Οι συμμετέχοντες της διημερίδας πιστοποιήθηκαν με 7,5 μορια ανά ημερα.  Τέλος στους παρεβρισκόμενους του Σαββάτου 12 Νοέμβριου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσουν Δωρεάν τα διαδικτυακά σεμινάρια  του Dr. Choukroun καθώς και το  σεμινάριο φλεβοκέντισης συνολικής αξίας 1000€.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ομιλητές, την Προσθετική Εταιρεία αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν στο σεμινάριο και να σας ενημερώσουμε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν και άλλες ημερίδες.

Πληροφορίες για το
Choukroun PRF μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.tsaprazis.gr/product/477/pro%CF%8Aontakeyes-choukroun-prf-duo-quattro-prf-choukroun-

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την ανταπόκριση.