Διημερίδα Οδοντιατρικής & Αισθητικής CHOUKROUN PRF

Η εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ, διοργανώνει σε συνεργασία με τις εταιρίες SYFAC & GMDA, υπό την αιγίδα της Aesthetica by Cleopatra Nacopoulos διημερίδα με θέμα:

Επιτυχημένη αναγεννητική θεραπεία στη χειρουργική στόματος και στην αισθητική της περιστοματικής περιοχής:  βήμα προς βήμα εκπαίδευση στη διαχείριση αναγεννητικών τεχνικών στο μαλακό & σκληρό ιστό της στοματικής περιοχής καθώς και στην αναγέννηση του δέρματος και των χειλέων της περιστοματικής περιοχής.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθεί από τον διακεκριμένο Γάλλο επιστήμονα και εφευρέτη του συστήματος Choukroun PRF, Dr. Joseph CHOUKROUN που θα παρουσιάσει τις βιολογικές αρχές που αφορούν το PRF , την περιγραφή των διαφόρων πρωτοκόλλων ανάλογα με τη μείωση της ταχύτητα ανά λεπτό LSCC APRF, I-PRF and Sticky Bone και θα αναφερθει στη χρήση του I-PRF+ πριν το άνοιγμα του κρημνού για επιτάχυνση της επούλωσης
Επιπλέον θα μιλήσει για την διαχείριση και τις λύσεις στην αντιμετώπιση της περιφυτευματιτιδας  είτε α
φορά φυσικό οστό είτε αναγεννηθέν. 
Στο τέλος της πρώτης μέρας θα πραγματοποιηθεί Προαιρετικό Σεμινάριο φλεβοκέντισης.

Η δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθεί από την  Dr. Κλεοπάτρα Νακοπούλου από την Αθήνα, Ελλάδα. Το αντικείμενο του σεμιναρίου είναι οι Νέες τάσεις στην αναγεννητική ιατρική για την αισθητική του προσώπου με τα έξυπνα παράγωγα αίματος. (Cleopatra TechniqueΤΜ). Η Καθ. Κλεοπάτρα Νακοπούλου, πρωτοπόρος στην αισθητική του προσώπου με τη χρήση του ενέσιμου PRF, θα πραγματοποιήσει το σεμινάριο και θα μοιραστεί την εμπειρία της για τον τρόπο εισαγωγής αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας στην καθημερινή κλινική πράξη.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.
Στους συμμετέχοντες της 2ης ημέρας θα δοθούν CPD Μόρια

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο πρόγραμμα


Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ Τηλ.: 210 7716416 & 210 7751000 • e-mail: info@tsaprazis.gr
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Συμμετοχή και για τις 2 μέρες .......................................... 800€
Ειδική τιμή για τους Έλληνες συμμετέχοντες ......……...........650€
Μεταπτυχιακοί φοιτητές ...................................................320€
Προαιρετικό σεμινάριο Φλεβοκέντισης 7/12/2019…..............90€