Kuraray Noritake Διήμερο Διαδικτυακό Συμπόσιο

Ημέρα 1   Έμμεσες Κεραμικές Αποκαταστάσεις με Υπερήρωες
Για όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το webinar, θα το βρουν στο link

dentallearning.net/kuraray-noritake-2-day-symposium-day-1

Αυτή η συνεδρία θα περιγράψει τα κλινικά αποτελέσματα της χρήσης των αυτοαδροποιούμενων συγκολλητικών συστημάτων για τη συγκόλληση ολοκεραμικών στεφανών και επενθέτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Προσθετικής και Κέντρο Αισθητικής και Εμφυτευμάτων. Θα παρέχει μια σαφή και δομημένη παρουσίαση για την κατανόηση των εφαρμογών τους βασιζόμενη στην κλινική εμπειρία και σύγχρονη έρευνα για τη συγκόλληση διπυριτικού λιθίου και ζιρκονίου. Επιπλέον σε αυτή τη συνεδρία θα εστιάσουμε στον τρόπο τελειοποίησης της παρασκευής στεφανών για τη μέγιστη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας την CAD / CAM τεχνολογία.
Στόχοι μάθησης:
Μετά την ολοκλήρωση αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
• Να μάθουν τα σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την στοματική αποκατάσταση με σχεδιασμό και πρωτόκολλα συγκολλητικών συστημάτων.
• Να ανακαλύψουν συμβουλές και κόλπα για το σχεδιασμό των αποκαταστάσεων με το CEREC.
• Να κατανοήσουν την κατάλληλη επιλογή υλικών και τα πρωτόκολλα συγκόλλησης για τις έμμεσες αποκαταστάσεις.

Dr. Gerald Chiche
Ομιλητής 1: "Συγκόλληση ολοκεραμικών στεφανών και επενθέτων – Η εμπειρία μου".

Ο Dr. Chiche είναι κλινικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Augusta, Οδοντιατρική Σχολή της Γεωργίας, όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε τη δεκαετή θητεία του ως Thomas P. Hinman Endowed Καθηγητής στην Επανορθωτική Οδοντιατρική και Διευθυντής του Κέντρου Οδοντιατρικής Αισθητικής & Εμφυτευμάτων. Είναι ο προηγούμενος πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας της Αισθητικής Οδοντιατρικής και μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Επανορθωτικής Οδοντιατρικής. Έχει δημιουργήσει πολυάριθμα προγράμματα στην Αισθητική Οδοντιατρική σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε 35 χώρες.

Dr. Mike Skramstad
Ομιλητής 2: "Τα σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε στην κλινική πράξη και η θεραπεία με αποκαταστάσεις ζιρκονίου".

Ο Dr. Skramstad είναι απόφοιτος του 2000 της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα. Είναι πιστοποιημένος εξειδικευμένος εκπαιδευτής CEREC και έχει δώσει διαλέξεις διεθνώς για την τεχνολογία, την εμφυτευματολογία και την ψηφιακή οδοντιατρική. Ο Dr. Skramstad είναι ένας Alpha / Beta ελεγκτής για την Dentsply Sirona και απολαμβάνει να συνεργάζεται στενά με την τεχνική ομάδα που θα βοηθήσει στην δημιουργία hardware/software λογισμικού. Ως σύμβουλος προϊόντων για πολλές οδοντιατρικές εταιρείες, έχει τη χαρά να ελέγχει και να αξιολογεί πολλά προϊόντα πριν από την είσοδό τους στην αγορά.

Prof. Markus Blatz
Συντονιστής

Ο Dr. Markus B. Blatz είναι Καθηγητής της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής, Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών Πρόληψης και Αποκατάστασης και Βοηθός Πρύτανης για Ψηφιακή Καινοτομία και Επαγγελματική Ανάπτυξη στη Σχολή Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας στη Φιλαδέλφεια, Πενσυλβανία, όπου ίδρυσε επίσης το Penn Dental Medicine CAD / CAM κεραμικό κέντρο. Ο Dr. Markus B. Blatz αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Albert- Ludwigs στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας, και του απονεμήθηκε επιπρόσθετος Διδακτορικός τίτλος και πολλά άλλα
.


 

Ημέρα 2           Παρασκευή και Πρωτόκολλα Συγκόλλησης από τους Ειδικούς

Για όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το webinar, θα το βρουν στο link www.dentallearning.net/kuraray-noritake-2-day-symposium-day-2


Αυτή η συνεδρία αποτελεί μια κριτική ανασκόπηση για τις τελευταίες εξελίξεις στα οδοντιατρικά συστήματα συγκόλλησης και σύγχρονες οδοντικές παρασκευές για να τελειοποιήσουν τις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές συγκόλλησης. Το χημικό υπόβαθρο και τα φυσικά χαρακτηριστικά των συγκολλητικών συστημάτων θα αναλυθούν για να κατανοήσουμε τις κλινικές τους δυνατότητες. Ο ρόλος του οδοντιάτρου θα αναθεωρηθεί προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλότερες επιδόσεις συγκόλλησης από την άποψη της βελτιωμένης αντοχής του δεσμού συγκόλλησης, παρατεταμένη ανθεκτικότητα και μειωμένη μετεγχειρητική ευαισθησία. Επίσης οι μηχανισμοί που επηρεάζουν τη σταθερότητα της συγκολλητικής μεσόφασης με την πάροδο του χρόνου θα διευκρινιστούν. Μια ανάλυση των παραγόντων που συμβάλλουν στην αποδόμηση του υβριδικού στρώματος θα συζητηθεί. Επιπλέον, η συνεδρία θα παρέχει κλινικές διαδικασίες βήμα προς βήμα για συγκολλούμενες αποκαταστάσεις χωρίς μηχανική συγκράτηση μαζί με βιομιμητικούς κανόνες συγκράτησης.
Στόχοι μάθησης:
Μετά την ολοκλήρωση αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν:
•Να παρουσιάζουν βήμα προς βήμα πρωτόκολλα για τις κλινικές διαδικασίες συγκόλλησης πρόσθιων και οπίσθιων άμεσων αποκαταστάσεων και έμμεσων αποκαταστάσεων χωρίς μηχανική συγκράτηση.
•Να γνωρίζουν τις οδηγίες για τις διαδικασίες προετοιμασίας και συγκόλλησης των κεραμικών αποκαταστάσεων χωρίς μηχανική συγκράτηση.
•Να παρέχουν μια τυποποιημένη προσέγγιση στη συγκολλητική οδοντιατρική, με στόχο την επίτευξη ενός σταθερού δεσμού με την πάροδο του χρόνου.

Prof. Lorenzo Breschi
Ομιλητής 1:
"Ώρα για συγκόλληση: συμβουλές και κόλπα για την αποτελεσματική συγκόλληση".

 

Ο Dr. Lorenzo Breschi πήρε το DDS degree cum laude και PhD διδακτορικό του στις Ανθρωπιστικές Μορφολογικές και Μοριακές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (Ιταλία). Είναι τώρα καθηγητής πλήρης απασχόλησης στην Επανορθωτική Οδοντιατρική στο Τμήμα Βιοϊατρικών και Νευροκινητικών Επιστημών (DIBINEM) στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (Ιταλία), Πρόεδρος της Επανορθωτικής Οδοντιατρικής και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού στην Αισθητική Επανορθωτική Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (Ιταλία). Ο Breschi είναι Αναπληρωτής Συντάκτης του περιοδικού της οδοντιατρικής συγκόλλησης.

Dr. Steven Schiffenhaus
Ομιλητής 2:"Προετοιμασία και τεχνικές συγκόλλησης για CAD-CAM αποκαταστάσεις χωρίς μηχανική συγκράτηση".

Ο Dr. Schiffenhaus έλαβε το διδακτορικό του πτυχίο στο Midwestern College Οδοντιατρική Σχολή, στην Αριζόνα καθώς και μεταπτυχιακό στις Βιοϊατρικές Επιστήμες. Έλαβε το BS στη Μοριακή Βιοεπιστήμη & Βιοτεχνολογία και MS στην Μοριακή & Κυτταρική Βιολογία από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Ο Dr. Schiffenhaus εργάζεται με μια βιομιμητική φιλοσοφία χρησιμοποιώντας την προηγμένη συγκόλληση και CAD-CAM τεχνολογία για την αποκατάσταση των δοντιών όσο το δυνατόν λιγότερο επεμβατικά. Ο Dr. Schiffenhaus διδάσκει επί του παρόντος και καθοδηγεί προς τη προηγμένη συγκόλληση.

Prof. Franklin Tay
Συντονιστής

Ο Franklin Tay είναι πρόεδρος και καθηγητής στο Τμήμα Ενδοδοντίας, Οδοντιατρική Σχολή Γεωργίας, Πανεπιστήμιο Augusta, Γεωργία. Ο Prof. Tay εργάζεται ως συντάκτης πολλών επιστημονικών περιοδικών όπως Journal of Endodontics και Journal of Dentistry. Ο Ο Prof. Tay έχει δημοσιεύσει πολλές έρευνες σχετικά με την συγκόλληση στην οδοντιατρική, την ενασβεστίωση της οδοντίνης κ.λπ. στα πιο διάσημα περιοδικά συμπεριλαμβανομένων των Nature, J of Dental Research κ.λπ.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το webinar, θα το βρουν στο link