5η Hμερίδα Kuraray Dental "Προκλήσεις και Λύσεις στη Σύγχρονη Αποκαταστατική Οδοντιατρική? "

5η Hμερίδα Kuraray Dental

“Προκλήσεις και Λύσεις στη Σύγχρονη Αποκαταστατική Οδοντιατρική”

  Ομιλητές  Καθ. Κοσμας Τολιδης    
                  Dr. Savatore Scolavino  

Mε ιδιαίτερη χαρά η εταιρεία Kuraray Noritake σε συνεργασία με την Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ. διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: “Προκλήσεις και Λύσεις στη Σύγχρονη Αποκαταστατική Οδοντιατρική” στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Electra Palace. Στη σύγχρονη κοινωνία η αισθητική αποκατάσταση των δοντιών και η ανάγκη διατήρησης τους στον οδοντικό φραγμό για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι επιτακτική. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε νέα προϊόντα στους κλινικούς οδοντιάτρους τα οποία με την καινοτόμο τεχνολογία της Kuraray-Noritake υπηρετούν τους σκοπούς μας, δηλαδή ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα με μακροβιότητα, αφού οι αποκαταστάσεις μας προσομοιάζουν με το φυσικό οδοντικό ιστό, ενώ ταυτόχρονα η συγκόλλησή τους ποτέ δεν θα μας προδώσει. Επίσης προσφέρουμε τον μοναδικό απευαισθητοποιητή που σχηματίζει υδροξυπατίτη εμφράσσοντας τα οδοντινοσωληνάρια και τις διάφορες ρωγμές της αδαμαντίνη. Έτσι η ανακούφιση από την υπεραισθησία διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές μας, Καθ. Κοσμάς Τολίδης DDS, MSc, PhD, LSO και Dr. Savatore Scolavino DDS θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, παρουσιάζοντας λύσεις στις προκλήσεις της καθημερινής οδοντιατρικής πράξης χρησιμοποιώντας αυτά τα καινοτόμα υλικά που είναι φιλικά ως προς τον ασθενή προσφέροντας θεραπεία στα προβλήματά του.

Ημέρα διεξαγωγής: Σάββατο 23 Φεβρουαριου 2019

Ώρες διεξαγωγής: 08:30 – 17:300

Τόπος: Electra Palace, Αριστοτελους 9, Θεσσαλονικη

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά για τον
Dr. Savatore Scolavino με παράλληλη μετάφραση στα ελληνικά.
Θα λειτουργήσει έκθεση οδοντιατρικών ειδών της εταιρείας Ιωάννης Τσαπραζης ΑΕ.
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία Ιωάννης Τσαπράζης ΑΕ Τηλ.: 210 7716416 & 210 7751000 • e-mail: info@tsaprazis.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο εικονίδιο